Kontakt oss

 

Brukere

I en vanskelig tid kan det være krevende å velge riktig begravelsesbyrå. De aller fleste, om ikke alle, byråene vil kunne gi en god og profesjonell hjelp med gjennomføringen av gravferden. Det som ofte skiller byråene er hvilke forslag de har til forberedelse og gjennomføring, samt prisen for disse tjenestene. 

Vi har gjort valg av begravelsesbyrå enklere ved at du får formidlet din forespørsel til inntil tre lokale begravelsesbyråer, slik at du enkelt kan velge det forslaget som passer best for deg/dere.

Begravelsesvalg.no skal være en nøytral og objektiv formidler av informasjon du bør ha i forbindelse med begravelse/bisettelse.

Kontakt oss på info@begravelsesvalg.no eller ved å bruke kontaktskjemaet.

 

Begravelsesbyråer

Begravelsesvalg.no formidler forespørsler fra potensielle kunder til lokale begravelsesbyråer over hele landet. En forespørsel formidles til inntil tre byråer. En stor andel av landets begravelsesbyråer er å finne i vår database, og vil motta en andel av forespørslene i kommunene de dekker.

Kontakt oss på e-post info@begravelsesvalg.no eller bruk kontaktskjemaet om du har spørsmål om:

  • Er vårt byrå registrert?
  • Hvilke kommuner er det registrert at vi dekker?
  • Hvordan kan vi motta flere forespørsler?
  • .....og alt annet du måtte lure på.

 

Om begravelsesvalg.no

Begravelsesvalg.no drives og eies av Forhandlet.no AS (org.nr 914 914 280) , som også driver sidene varmepumpevalg.no og solskjermingsvalg.no. Vi holder til i Arendal kommune, og har snart 20 års erfaring med forbrukernettsteder.